TIETOSUOJASELOSTE

 

1. Rekisterinpitäjä

Loimaan Korikonkarit ry
0999765-2
PL 122, 32201 Loimaa
lokoko@lokoko.fi
050 542 5430
Rekisteriasioiden yhteyshenkilö: Aapo Savo

2. Rekisteröidyt

• Joukkueiden yhdyshenkilöt
• Pelaajat
• Joukkueen taustahenkilöt
• Majoittuvat henkilöt

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja tallennettavat tiedot

Jokaisella joukkueella tulee olla yhteyshenkilö, jotta turnausjärjestäjä voi olla yhteydessä joukkueeseen. Yhteyshenkilöstä tallennetaan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Pelaajatiedot kerätään ottelupöytäkirjojen pitämistä varten. Pelaajista tallennetaan nimi, syntymävuosi ja ottelutapahtumat.
Joukkueen taustahenkilöistä tallennetaan nimi.
Kaikista majoittuvista henkilöistä tallennetaan nimi ja syntymäaika hotellia tai pelastusviranomaisia varten.

4. Tietojen säilyttäminen

Yhdyshenkilöiden yhteystiedot säilytetään 18kk turnauksen jälkeen. Kaikkien majoittujien syntymäajat poistetaan 1kk turnauksen päätyttyä.
Pelaajien nimet ja ottelutapahtumat säilytetään tilastoarkistoa varten määräämättömän ajan.

5. Tietolähteet

Joukkueen yhteyshenkilö vastaa myös joukkueensa henkilötietojen tuomisesta järjestelmään. Turnausjärjestäjä syöttää pelaajiin liittyvät ottelutapahtumat.

6. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta ei luovuteta kolmansille osapuolille, poislukien rekisterin käsittelijä, pelastusviranomaiset ja hotellien ja majoituskoulujen yhteyshenkilöt. Pelaajiin liittyvät ottelutapahtumat ovat näkyvissä turnauksen julkisessa tulospalvelussa.
Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

7. Oikeutesi

Ota yhteys osoitteeseen lokoko@lokoko.fi käyttääksesi oikeuksiasi.

Tarkastusoikeus
Sinulla on oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tiedot ja pyytää väärien tietojen muuttamista.

Vastustamisoikeus
Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto
Sinulla on oikeus kieltää tietojesi käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus
Voit vaatia tietojesi poistamista rekisteristämme. Käsittelemme ja ratkaisemme jokaisen poistopyynnön erikseen. Mikäli koet, että poistopyynöstä kieltäytyminen tai sen toteuttaminen vain osittain rikkoo oikeuksiasi, voita tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle (http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html).

Valitusoikeus
Jos käsittelemme mielestäsi tietojasi luvatta, voit tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle (http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html).

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

• Joukkueen pääsy järjestelmään on rajoitettu joukkuekoodilla
• Järjestäjän pääsy on rajoitettu käyttäjätunnuksella ja salasanalla
• Käyttöoikeuksia on rajoitettu niin, että käyttäjät näkevät vain toimintaansa tarvittavat tiedot
• Rekisterin tallentavat palvelimet ovat luotettavien palveluntarjoajien tiloissa
• Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopioita